Bigpara’dan kullanıcılarına dev hizmet

01.09.2014 - 10:01 | Son Güncelleme :

En çeşitli ve derin analizlere, en hızlı ve doğru finans ve ekonomi haberlerine ulaştığınız bigpara, kullanıcılarına bir hizmet örneği daha gösteriyor

https://i.bigpara.com/i/55big/bigpara_logo_manset.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/bigpara_logo_manset.jpg"> 

En çeşitli ve derin analizlere, en hızlı ve doğru finans ve
ekonomi haberlerine ulaştığınız bigpara, kullanıcılarına bir hizmet örneği daha gösteriyor.

Borsa İstanbul (BIST) bugün itibariyle verileri canlı yayınlamak isteyen kurumlara, kullanıcı adedine göre ücret ödeyerek lisans sahibi olma şartı getirdi. Türkiye’nin önde gelen finans portallerinden biri olan Bigpara bu ücretlendirmeyi kullanıcılarına yansıtmayarak ‘canlı borsa’yı ücretsiz olarak yayınlamaya devam ediyor.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Borsa İstanbul verileriyle ilgili olarak borsa tarafından yapılan değişiklikler bugün itibariyle devreye girdi. Bu uygulama ile eş anlı (real-time) veriler lisans ve ücrete tabi oldu. Bigpara ise, BIST verilerini daha da geliştirerek ücretsiz yayınlamaya devam etme kararı aldı.

Daha önce sadece son ve değişim verilerini anlık yayınlayan bigpara, şimdi bu verilerin yanında alış, satış, en yüksek ve en düşük fiyat verilerini de anlık olarak yayınlamaya başladı.

Değişikliklerden sonra ‘canlı borsa’ nasıl kullanılacak?

Bigpara’nın kullanıcılarına verdiği bu büyük hizmeti kullanmak çok kolay. Sadece girişte bir kereye mahsus olarak ad, soyadı, adres, posta kodu, şehir ve ülke bilgilerini girmeniz yeterli olacak. Bu bilgiler ise, bigpara tarafından Borsa İstanbul’a iletilecek.

 

Hisse Başarıyla eklendi